Он-лайн навчання

Карантин, воєнний стан, вимкнення електроенергії, тривоги змусили нас опанувати он-лайн навчання, тому наші курси не зупинялись, а наші слухачі продовжували навчання за звичайним розкладом.
За цей час ми добре опанували методику і техніку он-лайн навчання.

Багато наших слухачів віддають перевагу саме дистанційному, а не аудиторному навчанню.

Це не навчання в державній школі чи університеті, де учень вимикає камеру і йде їсти чи спати. Ні ! У нас кожен слухач працює інтерактивно з увімкненою камерою, йде постійна комунікація між учнем і викладачем. У нас не поспиш 🙂

В дистанційної форми є багато переваг:

  • можливість займатись віддалено з будь-якої точки світу
  • не потрібно витрачати час на дорогу на курси
  • використання інтерактивних методів і мультимедійних матеріалів
  • можливість поділу на підгрупи і роботу в окремих віртуальних кімнатах
  • заняття в комфортних домашніх умовах

Вам потрібен тільки комп’ютер з динаміками і мікрофоном, або планшет, або смартфон. Нічого складного. Ми вам скинемо детальні інструкції. Заняття триває 1.5 год без перерв.

В цьому короткому відео ви можете побачити як проходить он-лайн заняття – всі працюють, всі слухачі задіяні до процесу пізнання, вони мають можливості розуміти і рефлектувати з приводу того, що вони знають і думають, атмосфера доброзичливості, взаємопідтримки,на занятті організується індивідуальна, парна, групова робота, застосовуються ділові гри, робота з різними джерелами інформації, використовувати творчі завдання.
https://fb.watch/flwngwEXY-/

Ви можете залишити коментар, чи трекбек з вашого власного сайту.

Залишіть коментар

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory